Pansion Obala

Pansion OBALA nalazi se u centralnom delu mesta, na 80 do 150m udaljenosti od peščane plaže. Sastoji se od više objekata, od kojih su najpopularniji zeleni i plavi. Smeštaj je u udobnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sve sobe imaju balkon, TWC, televizor sa kablovskim programom i frižider. Svaka soba ima i klima uređaj. Ishrana je u restoranu hotela OBALA na samoj obali uz šetalište.

Upit za ponudu

Interesuje Vas ovaj aranžman?
Unesite Vaše podatke, a mi ćemo Vas kontaktirati u roku od 24h

Cenovnik

PAKET ARANŽMAN : AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ / 7 polupansiona

Cene u tabeli izražene su u evrima po osobi.

POPUSTI ZA DECU
* dete od 2 do11,99 godina ako koristI zajednički ležaj  ima popust 50%, a ako koristi zaseban ležaj  ima popust 30%. 
* dvoje dece : prvo dete ima popust 30% na zasebnom ležaju, drugo dete ima popust 50% i deli ležaj.

NAPOMENE
* UMANJENJE ZA SOPSTVENI PREVOZ IZNOSI 30 EUR.
* DOPLATA ZA TRANSFER IZ NOVOG SADA IZNOSI 22 EUR PO OSOBI.
* TRANSFER IZ ZRENJANINA UKLJUČEN U CENU.
* Doplata za 1/1 sobu iznosi 70%.

*U slučaju SPAJANJA SMENA na paket aranžmanu cena se umanjuje 25 eur od druge smene.

NAČIN PLAĆANJA
Sva plaćanje se vrše po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate.
Prilikom rezervacije uplaćuje se 30% od cene aranžmana, ostatak 15 dana pre početka usluge. Odloženo plaćanje: čekovima gradjana ili putem administrativne zabrane moguće je platiti ostatak od cene aranžmana u ratama do 15. decembra tekuće godine.

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE: autobuski prevoz i smeštaj u izabranom objektu na bazi 7 polupansiona (doručak samoposluživanje -švedski sto , večera jela sa menija).

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE: boravišnu taksu, individualne troškove, putno osiguranje.

Boravišna taksa nije uključena u cenu i naplaćuje se na licu mesta na recepciji hotela. 1.50 eur dnevno. Deca do 11,99 godina ne plaćaju b.taksu, samo osiguranje 0,50 eur dnevno. Iznos takse važeći je u trenutku objavljivanja programa.
Minimum za realizaciju programa je 30 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija ima pravo otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

 Autobuski prevoz : za putnike koji ne koriste paket aranžman, cena povratne karte je 50 eur, deca do 12 god. 40 eur. Jedan pravac 35 eur. Polasci su svakog petka. Doplata za dodatno sedište iznosi 40 eur.                                                                                                          

Uslovi i program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA: 1. DAN – polazak autobusa iz Beograda DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele u 21h (proveriti dan pre puta tačno vreme i mesto polaska). 2. DAN – dolazak u letovalište sledećeg dana u prepodnevnim časovima. Prijavljivanje na recepciji hotela uz vaučer agencije, ulazak u sobe posle 14h. 2-8. DAN – boravak u hotelu na bazi 7 noćenja. 8. DAN – napuštanje hotela prema hotelskom kućnom redu (do 9.00 ili 10.00h). Polazak za Beograd oko 18h. 9. DAN – dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Pošaljite upit za avio karte

Molimo Vas da popunite i pošaljete potrebne podatke, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.