Crna Gora

Preporuka
PansionObala1b
Rafailovići
80m od plaže
Rafailovići
10m od plaže

Letovanje u Crnoj Gori

Crna Gora je jedna od najlepših destinacija na Balkanu i savršena je za letovanje. Ova mala zemlja obiluje neverovatnom prirodom, kristalno čistim morem i plažama za svakog turistu.

Budva, jedna od najpopularnijih destinacija u Crnoj Gori, poznata je po svom starom gradu i prelepim plažama. Mogućnosti za zabavu su ogromne, a noćni život je vrlo aktivan tokom leta. Ulcinj, grad sa jednom od najdužih plaža na Jadranu, ima poseban šarm zbog svog mediteranskog stila života.

Ako želite da pobegnete od gužve i buke, možete posetiti Skadar, najveće jezero na Balkanu. Tu se nalazi i nacionalni park Skadarsko jezero koji je poznat po svojim predivnim pejzažima i izletima na brodu.

Crna Gora je takođe poznata po svojoj bogatoj istoriji i kulturi. Kotor, grad koji se nalazi na UNESCO-voj listi svetske baštine, poseduje predivan stari grad i brojne crkve, palate i muzeje koji govore o istoriji ovog područja.

U Crnoj Gori se takođe nalaze i brojni restorani koji nude različite lokalne specijalitete kao što su riblja čorba i morska riba, plodovi mora i pršut. Uz neverovatnu prirodu i odličnu hranu, Crna Gora je idealna destinacija za letovanje koja će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje.

Pošaljite upit za avio karte

Molimo Vas da popunite i pošaljete potrebne podatke, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.