Miami

Vila MIAMI se nalazi u centralnom delu Edipsosa, udaljena oko 250m od gradske plaže i oko 200 m od plaže sa termalnim izvorima. Studiji su dvokrevetni i trokrevetni, poseduju odgovarajući broj ležajeva, TWC (tuš kada sa zavesom), opremljenu kuhinju sa rešoom  i frižiderom, TV, garnituru za sedenje unutra i na terasi. Upotreba klima uredjaja uključena u cenu. Gostima je na raspolaganju WI-FI internet ( agencija nije odgovorna za kvalitet i brzinu ).Vila poseduje lift.
U blizini vile nalaze se mnogobrojni supermarketi, prodavnice, pekare i restorani, a glavno šetalište, omiljena promenade za sve turiste, je na oko 300m od vile.

POPUSTI ZA RANE REZERVACIJE – „FIRST MINUTE”
1. Za uplate aranžmana do 25.01. 2024. odobrava se 10% popusta na sve termine (uplata 30% za rezervaciju, ostatak do 01.04.2024.)

TRANSFER IZ ZRENJANINA BEZ DOPLATE – uključeno u cenu

Upit za ponudu

Interesuje Vas ovaj aranžman?
Unesite Vaše podatke, a mi ćemo Vas kontaktirati u roku od 24h

Cenovnik

Uslovi i program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM
1.dan: Polazak autobusa iz Beograda DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele u 14.00 h /proveriti dan pre puta tačno vreme i mesto polaska/. 2. dan: Dolazak u letovalište sledećeg dana u prepodnevnim časovima. Smeštaj u objekte posle 14.00 časova. 2. do pretposlednji dan: boravak u izabranom objektu na bazi noćenja. Poslednji dan: napuštanje smeštaja do 09.00 časova. Polazak za Beograd u popodnevnim satima (u skladu sa Zakonom o saobraćaju). Proveriti tačno vreme sa predstavnikom. Dolazak u Beograd narednog dana u jutarnjim časovima.

PROGRAM ZA SOPSTVENI PREVOZ
1. dan: smeštaj u objekat posle 14.00 časova po grčkom vremenu. 2. do pretposlednji dan: boravak u objektu na bazi noćenja. Poslednji dan: napuštanje smeštaja do 09.00h.

POPUSTI ZA PUTNIKE NA PAKET – ARANŽMANU:

– deca mogu da dele ležaj sa roditeljima ukoliko nisu starija od 6,99 godina, ili mogu da dele ležaj medjusobno ukoliko je jedno dete do 6,99 godina, a drugo dete do 12 godina;
– jedno dete do 6,99 godina može da deli ležaj sa odraslom osobom i plaća 70 eur i ima sedište u autobusu;
– dete do 12 godina na sopstvenom ležaju ( ili ukoliko deli ležaj sa drugim detetom do 6,99 godina) ima popust 25 eur I ima sedište u autobusu. Za prvu i poslednju smenu  deca na osnovnom ležaju nemaju popust. Popusti za decu se ostvaruju samo uz dve punoplative osobe.

SPAJANJE SMENA: prilikom spajanja 2 smene za putnike na autobuskom prevozu, druga smena umanjuje se za 20 € za polaske u junu i septembru, a 30 € za polaske u julu i avgustu, osim za smene označene zvezdicom. Ovi popusti se ne mogu sabirati sa first minute popustima .
Za smene u tabeli obeležene zvezdicom / * / nema umanjena prilikom spajanja smena, kao ni prilikom korišćenja sopstvenog prevoza.

Paket aranžman obuhvata: smeštaj na bazi najma u izabranoj vili ili na bazi noćenja/doručak odnosno polupansiona u izabranom hotelu,  prevoz autobusima turističke klase sa TV, audio, klima opremom, prevoz trajektom , usluge pratioca tokom putovanja, usluge predstavnika tokom boravka.

Aranžman sopstvenim prevozom obuhvata: smeštaj na bazi najma u izabranom objektu za izabrani broj noćenja po smeštajnoj jedinici, usluge predstavnika tokom boravka.

Aranžman ne obuhvata: individualne troškove, trajekt za putnike koji putuju autom, boravišnu taksu 1,5 eur dnevno po studiju. Boravišna taksa se plaća na licu mesta na recepciji ili vlasniku objekta.

NAPOMENE : – ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SOPSTVENI PREVOZ CENA SE UMANJUJE 50 EUR PO OSOBI PO SMENI
(OSIM ZA SMENE OZNAČENE ZVEZDICOM)
– U SLUČAJU KADA JEDNA OSOBA KORISTI STUDIO 1 /2 DOPLATA JE 70%.

CENE AUTOBUSKOG PREVOZA ZA PUTNIKE KOJI NE KORISTE PAKET ARANŽMAN:
ODRASLI 90 EUR, DECA DO 12 GODINA 70 EUR  JEDAN PRAVAC 70 EUR
-Autobusi su turističke klase sa TV / audio i klima uređajem.

U S L O V I   P L A Ć A N J A:

1. Prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate a ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
2. ODLOŽENO PLAĆANJE –akontacija od 30% prilikom rezervacije, 20% 15 dana pre puta, a preostalih 50% u ratama do 15. decembra 2024. godine, s tim što se čekovi gradjana deponuju 15 dana pre puta po zvaničnom srednjem kursu NBS
3. ADMINISTRATIVNA ZABRANA: aranžman je plativ i putem administrativne zabrane u više mesečnih rata prema uslovima iz ugovora izmedju firme u kojoj je radnik stalno zaposlen i naše agencije.

Pošaljite upit za avio karte

Molimo Vas da popunite i pošaljete potrebne podatke, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.